Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

İBB’nin sosyal tesisinde alkol satışı yapılmasına saray medyaları tepki gösterdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi, Müze Gazhane’de verilen caz konserinde özel bir şirketin alkol satışı yapmasına izin verdi. İsrafa, yolsuzluk iddialarına, Ensar Vakfı’nda 40 erkek çocuğa tecavüz edilmesine tepki göstermeyen saray medyası İBB’nin sosyal tesisinde alkol satışı yapılmasına tepki gösterdi.

Burada kısa bir parantezle hemen şunu belirtmemiz lazım ki, Kuran’da alkol içmenin cezası belirtilmez ama firavunlar gibi toplumu sömürenlerin cezası belirtilir. Hatta Kuran’da haksız yere kamu malını yiyenleri Allah domuza benzetir. ‘’domuz gibi yerler’’ der. Domuza benzetmesinin sebebi, çünkü domuz leş dâhil, kendi pisliği dâhil, ne bulsa onu yer. Yani bu yetim hakkı, bu kamu malı, bu fakir fukaranın malı falan diye ayırt etmezler o domuz gibi milletin hakkını yiyenler…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Müze Gazhane’de Cuma günü, İstanbul Caz Festivali kapsamında İstanbul Kültür Sanat Vakfı işbirliği ile Nils Frahm’ın etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte 27 yıl sonra İBB sosyal tesisinde bir ilk yaşandı. Alkol satışına izin verildi.

A Haber ve Sabah gibi yandaş medya organları, 1994 yılından bu yana ilk kez İBB’nin tesislerinde içki satışı yapıldığını belirterek “tepki” haberleri yaptı. “İçkili konser için böyle bir yerin kullanılması tartışmalara neden oldu” denilen haberde, içki şişelerinin çöp kutularını doldurup taşırdığı ifade edildi.