Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Satılık ikinci el araba ilanları

2007 model Audi A8 L 3.0 TDI QUATTRO 140 bin TL’den satışa çıkarıldı!

Edirne Milli Emlak Müdürlüğü Kapıkule Gümrük Kapısında bulunan 2007 model Audi A8 L 3.0 TDI QUATTRO binek otomobili 140 bin TL’den satışa çıkardı. Satılık bu aracın geçici teminatı 42 bin TL’dir. Gümrükten satılık bu Audi A8 L QUATTRO aracın satışına ilişkin açıklama aşağıdadır.

Gümrükte bulunan bu 2007 model Audi A8 arabanın satışı Edirne Milli Emlak Müdürlüğü tarafından ihale usulü şeklinde gerçekleştirilecektir. İhale 29.09.2021 saat 13:20 tarihinde Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde teşekkül edecek komisyon huzurunda yapılacak. İhale ile ilgili şartname ve ekleri mesai saatleri dahilinde Milli Emlak Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek.

Kapıkule Gümrük Sahasında bulunan araçların görülmesi talepleri için Gümrük Müdürlüğünce belirlenen koşullar öncelikli olacaktır. Yabancı plakalı taşıtların tahmini bedeline ÖTV, KDV ve Gümrük Vergisi dahil diğer vergiler hariçtir.