Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

MUTSO üyeleri Shell Akaryakıt İstasyonlarından indirimli akaryakıt alabilecekler!

Üyelerinin yararına olacak çalışmalara öncelik veren MUTSO, yeni bir protokol imzalayarak BP, Petrol Ofisi, Total ve Opet’in ardından Multinet A.Ş ile de protokol imzalayarak, üyelerine Shell’den indirimli akaryakıt imkanı sundu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında MUTSO üyesi olan firmalar, Shell Akaryakıt İstasyonlarından indirimli akaryakıt alabilecekler. İşbirliği ile Multinet, SHELL TTS Sistemi’ne yeni dahil olan MUTSO üyelerine, SHELL marka ve logosu altında faaliyet gösteren akaryakıt istasyonlarından gerçekleştirecekleri akaryakıt alışverişlerinde aylık akaryakıt tüketimlerine bağlı olarak indirim sağlayacaktır.

MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi: “Multinet ile yaptığımız bu işbirliği ile tüm üyelerimiz Shell istasyonlarından indirimli akaryakıt alabilecek. Bu son gerçekleştirdiğimiz protokol ile üyelerimiz için indirimli yararlanabilecekleri akaryakıt istasyonu sayısını 5’e çıkardık. Üyelerimizin faydasına olacak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Akaryakıt indirim oranlarını öğrenmek isteyen MUTSO üyeleri, 0533 931 73 50 numaralı Whatsapp destek hattından, www.mutso.org.tr Canlı Destek Hattından ve 0252 214 11 22 – 148 nolu telefondan arayarak bilgi alabilirler.