Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

6 Eylül’de 11 il için şiddetli sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bir haftalık hava durumu tahmin raporunu açıkladı. MGM tarafından 6 Eylül 2021 Pazartesi günü 11 il için şiddetli sağanak yağış uyarısında bulunuldu. 9 Eylül Perşembe günü ise Marmara ve Ege Bölgesi için yağış uyarısında bulunuldu.

Hava durumu tahminlerine göre bu Pazartesi günü, aşağıda belirtilen 11 ilde gün boyunca kuvvetli yağışlar görülürken 5 ilimizde yer yer yağış geçişleri bekleniyor. MGM, bu belirtilen iller için sel, ani su baskını uyarısında bulunurken Çanakkale, İzmir, Manisa ve Edirne için 32-33 km hızla esen rüzgar uyarısında bulundu. Peki, hangi illerde kuvvetli yağış bekleniyor? Bu hafta içinde Türkiye genelinde havalar nasıl olacak? İşte, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün, yarın ve 5-9 Eylül 2021 tarihlerinde Türkiye genelinde beklenen hava koşulları tahminleri…

11 İLDE SAĞANAK YAĞIŞ

Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Bilecik, Isparta, Burdur, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Karabük, Bolu, Kastamonu, Bartın, Sinop ve Ardahan olmak üzere 11 ilde gök gürültülü sağanak yağışı beklenirken Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin illerinden yer yer yağış geçişleri bekleniyor.

5 EYLÜL 2021 PAZAR GÜNÜ HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin Trakya, Marmara, Batı ve doğu Karadeniz bölgelerinde gece saatlerinde başlayan yağışlar yer yer sağanak yağışlara dönüşecek. Bu bölgelerde hava sıcaklığı 2-6 derece düşerken diğer bölgelerde hava mevsim normallerinde sürecek.

6 EYLÜL 2021 PAZAR HAVA DURUMU