Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Kültür Sanat

Öpüşme Kabini 3 filmi: Sonunda biraz olgun hissettiren bir genç

Liseli kız Elle Evans’ın (Joey King) hikayesini anlatmak için kesinlikle üç filme ihtiyaç yoktu, ancak bu patlamış mısır serisinin ilk ikisini yöneten Vince Marcello, “Kissing Booth”ta bize farklı bir şey vermek için çok çalışıyor. Şimdi Netflix’te yayınlanıyor. İlk iki bölümde oynanan saf bir genç-yetişkin fantezisi, Elle’nin sonunda kalbinin gerçekte nerede olduğunu anlamasıyla bu filmde daha da güçleniyor.

Flynn Kardeşlerden hiçbirini takip etmeyen farklı bir şey yapmak istiyor. Noah (Jacob Elordi) onunla birlikte Boston’daki üniversiteye gelmesini isterken, küçük kardeşi Lee (Joel Courtney), onunla Berkley’e gitmeye heveslidir. Elle’nin ikinci bölümde hissettiği, kime aşık olduğundan emin olamama baskısı burada çözülüyor – Lee onun en iyi arkadaşı iken, Noah manyetik romantik çekiciliği elinde tutuyor.

Dizi, o zamanlar 15 yaşındaki Beth Reekles tarafından yazılan bir romana dayanıyor

O sıralar 15 yaşındaki Beth Reekles tarafından yazılan ve devam filmleri sonradan akla gelen bir romana dayanan Marcello ve yardımcı yazar Jay Arnold, onu 3. bölüme kadar uzatacak sağlam bir hikayeye sahip değildi ve bir şekilde görünüyor. tekrarlayan. Kuşkusuz, ikili biraz yenilik aşılamak için birkaç olayı ortaya çıkarmak için çok uğraştı. Elle’nin önceki baskılarda pek görünmeyen babası Evans’ın (Stephen Jennings) bu sefer biraz canı var.

“Öpüşme Kabini 3” bizi, kardeşler ve Elle’nin üniversiteye gitmeden önce Flynn’lerin sahibi olduğu sahil evinde geçirmek isteyecekleri geçen bir yaza götürüyor. Ve Lee ve Elle’nin bir yapılacaklar listesi, heyecan verici bir dizi eğlenceli oyun ve macera var, ancak en çok cezbeden şey, filmin yatırım yaptığı duygusal kalite.

İlk iki bölümde oynanan saf bir genç-yetişkin fantezisi, Elle’nin sonunda kalbinin gerçekte nerede olduğunu anlamasıyla burada daha da güçleniyor.

Çocuklar büyüyor ve daha bilinçli kararlar almaya başladılar. Elle, iki erkek tarafından itilip çekilmek yerine kendi hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini anlıyor. Ve karakterler inşa edilmeye başlıyor ve biraz olgunluk görüyoruz.

Elbette Elle’nin hikayesi ve onun tarafından da anlatılıyor. Gençlerin öfke nöbetlerini, aptalca kıskançlıkları ve çocuk oyunlarını bırakarak hayatının kontrolünü daha fazla eline alır. Kuşkusuz, bunlardan birkaçı, filmi 113 dakikadan kısaltarak düzenlenebilirdi.

King’in kendi kişiliğine sahip olduğunu keşfeden biri olarak gerçekten muhteşem olduğunu söylemek yeterli. Güzel bir doğal, burada iyi bir performans sergiliyor, Elordi ya da Courtney ile tam olarak eşleşmeyen.