Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Genel

Sağlık Bakanlığı yarım günde fikir değiştirdi ve aşı randevularını iptal etti!

Türkiye koronavirüs ile mücadelede yeni aşı programı ile uyandı. Aşılamanın 15 yaş üstüne çekildiği hatta 4. doz aşının uygulamaya geçildiği duyuruldu ancak gün ortasında 4’üncü aşı randevuları geri çekildi.

Aşılama uygulaması 15 yaşa indirildi. Birde sağlık çalışanlarına, risk gurubundakilere ve yurtdışına çıkmak isteyenlere 4. aşı tanımlandı ancak gün ortasında randevular kapatıldı. Aşılamada zaten istenilen seviyeye ulaşılmış değil. Yarım günlük karışıklık uzmanların endişelerini artırdı.

Bazı ülkelere gidebilmek için 2 doz Biontech aşı şartı var. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’da bu uygulamanın Avrupa’ya seyahat etmek isteyenler için olduğunu duyurdu. Herkes için 4’üncü aşı gerekmediğini söyledi. Yani önceki uygulama aynen deva edecek.

Prof. Dr. Esin Şenol: 4. Doz aşı randevuları kapatıldı.  Ben 4’üncü doz Covid-19 aşısının gerekmediğini düşünenlerdenim. Gerekiyor diyebilmek için veri görmem lazım’’ dedi. 4’üncü aşı olanların olduğunu belirten Şenol, 4 kez aşı olmanın bir zararının olmadığını söyledi.